Kad plosās vētra vai sniegputenis, pārtika ir pēdējais, par ko domājam.
Bet, kad viesuļi norimst, ēdiens atkal izvirzās pirmajā vietā kā pirmās nepieciešamības prece. Mazāk par visu mums gribas, lai, atverot ledusskapi, tur ieraudzītu sabojājušos produktus. Protams, ja parādījies pelējums, mēs skaidri zinām, ka ēdiens izmetams.
Bet bieži vien sabojāšanās pazīmes nav tik acīmredzamas, un tās lietošana uzturā var izraisīt nopietnu saindēšanos.
Lasi vēl: Pārsteidzošais banānu eksperiments, kas sniegs tev svarīgu mācību par dzīvi
Tevi arī varētu interesēt
Izrādās, var viegli noteikt, vai pārtika nav sabojājusies. Šo gudrību savā Facebook profilā atklājusi meitene vārdā Šeila. Šis padoms noderēs ne tikai ārkārtas situācijā, bet arī tad, kad dosies uz pāris nedēļām atvaļinājumā.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Puika no bērnu nama pacienāja izsalkušu večuku. Bet nākamajā dienā pie bērnu nama negaidīti piestāja grezns autoby Rinalds Bergmanis
- Vienkāršs veids, kā mājās pagatavot gardās kabanos desiņasby Anete Vītola
- Pieredzējušu dārznieku padoms: kā rūpēties par “cimperlīgo” magnoliju, lai tā jūs priecētu ar kupliem, krāšņiem ziediemby Laura Blūma